Trustpilot

Om ebbsen.dk

 

LIDT OM EBBSEN.DK 

 

 

Ebbsen.dk er en webshop, der tilbyder kvalitets-urremme til rimelige priser, hurtig levering og god service. Her finder du urremme til den erfarne ur-entusiast såvel som til nye entusiaster. Men ebbsen.dk er også en butik i udvikling, der løbende udvider sortimentet af remme og tilbehør til ure. Derfor er dine meninger, ideer og dine ønsker vigtige, så du er altid velkommen til at byde ind på mail eller Instagram.

Urremmen er nemlig ikke bare en funktionel del af det at gå med ur. Urremmen er en mulighed for at dyrke sit ur, dyrke historie, dyrke velvære og gøre hverdagen mere farverig og interessant

Urremmen og urlænken er en forlængelse af uret, der giver det ny karakter eller afslører nye detaljer og nuancer. Urremmen er nok en nødvendighed, men den behøver ikke at være ligegyldig eller triviel.

Fra natoremme til milanesiske mesh-lænker til dykkerremme til canvasremme til læderremme er der et væld af muligheder for at klæde sit ur på. Hvordan du gør det er op til dig, din personlighed og dine præferencer – ebbsens mission er bare at gøre det let for dig ved at give dig kvalitet og udvalg til priser, hvor alle kan være med.

Så målet og ideen med ebbsen er enkel - at levere kvalitet til priser, der ikke slår dit budget i stykker eller flår tegnebogen ud af din hånd, men som samtidig kan opretholde og udvikle sortimentet, så der igen kan udbydes endnu mere kvalitet og endnu flere produkter til attraktive priser.

Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os på telefon, Instagram eller e-mail, hvis du har spørgsmål, input, ønsker eller kommentarer. 

 

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål, ønsker eller andre henvendelser er altid velkomne på info@ebbsen.dk