Trustpilot

Handelsbetingelser

Betaling

For at handle hos ebbsen.dk skal du være fyldt 18 år og enten have MobilePay eller et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. 

Du kan bestille og betale dine varer online med Dankort, Visa, VPay, Visa Electron MasterCard, Maestro, Discover, JCB, Diners Club  og MobilePay. Vi tager ikke kortgebyrer. Når du har gennemført bestillingen, vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb pr. e-mail. Selve betalingen bliver først gennemført, når vi afsender varen til dig - beløbet hæves således først på dit kort, når varen afsendes.  

 

Fragt

Levering af varer fra ebbsen.dk anses for fuldført, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord eller GLS,. Leveringstid 1-3 hverdage. Levering sker til den af kunden oplyste leveringsadresse.

Bestillinger foretaget mandag til fredag inden kl. 16:00 vil blive afsendt samme dag, og kan forventes at være i den valgte pakkeshop 1-3 hverdage efter. Ved hjemmelevering kan leveringstiden være længere. 

 

Fragtpriser:

 

PostNord MyPack Collect: 39 kr. Gratis ved køb over 399 kr.

PostNord MyPack Home: 55 kr. eller 19 kr. ved køb over 399 kr.

PostNord Parcel (erhverv): 59 kr. eller 29 ved køb over 399 kr.

 

Ordrer bestilt med PostNord inden kl. 16:30 på hverdage er typisk fremme næste hverdag.

Ordrer bestilt med PostNord Mypack Collect på fredage inden kl 16:30 er typisk fremme lørdagen efter.

 

 

GLS Pakkeshop: 49 kr. eller 19 kr. ved køb over 399 kr.

GLS Hjemmelevering: 75 kr. eller 39 kr. ved køb over 399 kr.

 

Priser gældende for forsendelser til Sverige:

 

PostNord MyPack Collect: 39 DKK. Gratis ved køb over 399 DKK.

 

Forsendelser til Malmø-, Göteborg- og Stockholmområdet i Sverige tager typisk 2 hverdage, mens forsendelser til resten af Sverige typisk tager 3 hverdage.

 

 

Shipping rates for orders to Germany and Poland:

 

PostNord MyPack Collect (dpd Parcel Shop): 49 DKK. Free of charge when the total order amount exceeds 499 DKK.

 

Orders to Germany will typically be delivered within 2-3 weekdays. 

Orders to Poland will typically be delivered within 4-6 weekdays.

 

Nægter du modtagelse af pakke eller ej afhenter den i den valgte pakkeshop, vil der blive opkrævet et ekspeditionsgebyr på 39,-

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 90 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 90 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@ebbsen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Alle returvarer skal være i original stand, i den originale indpakning og i uanvendt stand. 
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returforsendelser, hvor køber ikke har frankeret tilstrækkeligt, vil blive afvist. I tilfælde, hvor køber ikke har skrevet afsender på returforsendelsen, vil manglende porto og gebyr blive fratrukket det beløb, der skal refunderes.

 

Varen sendes til:

 

Ebbsen ApS

Brombærhaven 8

2680 Solrød Strand

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale eller aflevere i postkassen på adressen, såfremt du giver besked herom på e-mail eller telefonisk.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

 

Ebbsen ApS

Brombærhaven 8

2680 Solrød Strand

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Ebbsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på Ebbsen.dk er Jan Kragerup.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: jk@ebbsen.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Jan Kragerup på jk@ebbsen.dk eller tlf.nr.: 61713599. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19/04 - 2024

 

Tryk på linket herunder for at downloade fortrydelsesformularen (PDF):

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)